Spioonifotod: Mercedese pisimaastur GLA

Kalev Aasmäe
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mercedes GLA
Mercedes GLA Foto: whatcar.ee

Mercedese pisimaasturi turulejõudmisest on räägitud juba aastaid, nagu on spekuleeritud ka tema võimaliku  nime üle, kirjutab Whatcar?.

Nüüd on auto põhjamaisteks katsetusteks valmis ning ehkki auto on testide ajaks kaetud, on ilmne, et katete all on juba üpriski tootmisvalmis kere.

Uus GLA baseerub samal MFA (Mercedes Front-Wheel Drive Architecture), ehk Mercedese esiveolisel platvormil, millele on ehitatud ka äsja Eesti Aasta Auto tiitli saanud Mercedes-Benz A-klass ning tema pisut suurem sõsar B-klass. Küll aga saab GLA lisaks esiveole ka nelikveolise versiooni.

Kui lasta pisut kujutlusvõimel lennata, on näha, et auto kujustus on üpriski sarnane A-klassile ning ka tagaosa on rohkem «kupeelik», kui senistel kandilistel Mercedese maasturitel. Jõuallikad saavad suure tõenäosusega olema sarnased A ja B-klassile, müügile on autot oodata 2014. aastal.

Rohkem pilte autost näeb siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles