Opel esitleb varsti Insignia kõige sportlikumat versiooni

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Opel

Kõige sportlikumat versiooni Euroopa aasta autost 2009 tutvustatakse 7. mail, kui toimub Opel Insignia OPC esmaesitlus Barcelona autonäitusel.


See tähistab ühtlasi 10 aasta möödumist esimese OPC mudeli (Opel Performance Center) turuletoomisest, kirjutab

Autonet.ee

.

Insignia OPC südameks on 2,8-liitrine V6 turbomootor, mis on edasiarendus praeguse Insignia tippmudeli võimsaimast bensiinimootorist. Uus mootoriversioon arendab 239 kW/325 hj võimsust ning kiirendab nullist sajani kuue sekundiga.

Opel Insignia OPC on varustatud adaptiivse FlexRide veermikukontrollisüsteemiga, mis kohandub nii sõiduoludega kui ka juhi eelistuste ning sõidustiiliga.

Esmakordselt kuulub OPC standardvalikusse adaptiivne nelikveosüsteem koos elektroonilise piiratud libisemisega diferentsiaaliga (eLSD).
Opel Insignia OPC silmapaistev välimus räägib selget keelt selle auto dünaamilisest olemusest.

Tippklassi kuuluvust rõhutav elegantselt sportlik kerejoon on inspireeritud 2007. aasta GTC ideeautost, kuid tugineb kindlalt Insignia disainifilosoofiale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles