Eesti tehnoloogiaettevõte hakkab BMWga koostööd tegema

Kalev Aasmäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BMW logo
BMW logo Foto: AP / Scanpix

BMW teatas, et allkirjastas strateegilise koostööleppe mobiilseid makse- ja arvelduslahendusi pakkuva Eesti päritolu tehnoloogiaettevõtte NOW! Innovationsiga.

BMW mobiilsete teenuste üksuse direktori Joachim Hauseri sõnul on Now! Innovations BMW-le täiuslik partner.

«Meie praegune ParkNow teenus hõlmab tänavavälist parkimist. Now! Innovationsi lahendustega suudame me aga täiustada oma tootepakkumisi ning olla oma klientidele veelgi atraktiivsemad. Tänaval parkimise integreerimine meie süsteemi on suur samm täislahenduse suunas,» ütles ta.

NOW! Innovations on Eestist pärit mobiilsete maksete ja arvelduste lahenduste pakkuja, mis tegutseb kaheksas kolmel erineval kontinendil asuvas riigis. Ettevõte on parkimisteenuste jaoks välja arendanud paindliku ja lihtsalt kasutatava makseplatvormi, mida on linnadel ja parkimisteenuste operaatoritel võimalik mitte ainult oma juba olemasolevatele parkimissüsteemidele kas iseseisva või integreeritud lahenduse näol lisada, vaid pakub ka nn intelligentse parkimissüsteemi (IPS) rakendamist, mis vähendab kulusid ning ka keskkonnale tekitatavat kahju.

NOW! parkimisplatvorm pakub identifitseerimisel erinevaid kommunikatsioonikanaleid nagu SMS, QR koodid, IVR, NFC, RFID, LPR/ANPR ning maksevõimalusi nagu krediit- ja deebitkaardid, ettemaksuga kaardid, kliendikontod, PayPal jne.

NOW! Innovationsi tegevjuht Üllar Jaaksoo sõnul suurendab koostöö BMWga ettevõtte võimalusi aidata kaasa parkimise digitaliseerimisele.

«Me loodame BMW-le pakkuda täielikult senist parkimiskogemust muutvat lahendust.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles