LG KM900: teistlaadi puutemobiil

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Puutetundlik mobiiltelefon KM900 Arena LG-lt.
Puutetundlik mobiiltelefon KM900 Arena LG-lt. Foto: LG
LG üks mobiilidest KM900 Arena üllatab kasutajat täiesti uudse menüü, hea muusikapleieri ja kaameraga. Samas on ka kohti, kus tootja on nii-öelda täiesti puusse pannud.

Pisikese Arena välimus on omapärane ja pole kahtlustki, et disain ja ehituskvaliteet on olnud tootja prioriteetideks, kirjutas VG Nett.

Telefoni ekraan on kriimustuskindel – isegi terava võtmega kraapides ei jää klaasile kriime. Kogu metalselt läikiv väliskorpus paistab samuti silma tugevuse ja kvaliteediga.

Kõige erilisemaks teeb Arena uus S-Class kasutajaliides. Menüüdes on lõbus liikuda ja graafika näeb hea välja. Kogu süsteem põhineb animatsioonidel nagu näiteks pöörlev kuubik, mis võimaldab valida nelja erinevate otseteedega täidetud ekraanipildi vahel. Miinuseks on, et mõnel juhul jääb Arena veidi uimaseks ning arvestades seda, et tegu pole ülikeerulise nutitelefoniga peaks ta manööverdamisega krapsakamalt hakkama saama.

KM900 muusikapleier on samuti kiiduväärt ja seda kasutusmugavuse ning väga hea helikvaliteedi pärast. Lisaks on olemas FM-raadio ning videomängija, mis saab hakkama Divx-formaadiga.

Plusspunktid on ära teeninud ka kaamera, mis annab päevavalguses tulemuseks teravad ja selgete värvidega fotod.

Pealiskaudselt on tootja Arenat luues suhtunud aga internetis surfamise ja e-posti lugemise võimalustesse.

Brauser on pea kasutuskõlbmatu, sest lehekülje allalaadimine käib ennekuulmatult pikaldaselt. Sama ajaga, mis Arenal kulus ühele veebilehele, õnnestus iPhone`iga läbi surfata neli saiti.

E-posti funktsioon pole samuti 2009. aastale kohane. Seda on kehv seadistada ja nõuab, et serverilt laetaks alla kõik e-kirjad. Võimalust mobiili tõmmata vaid uued või näiteks viimased 200 kirja, Arena ei paku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles