Elisa pakub rahvusmustriga sülearvuteid

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elisa

Laulu- ja tantsupeo eel tõi Elisa oma esindustesse rahvusmustriga rüperaalid, mille kaanekujunduses on kasutatud igale eestlasele äratuntavaid sümboleid - triibuseelikut ja vöökirja kaheksaharulist õnnetähte.


Miniraali fännidel on võimalus väikese Lenovo sülearvuti kaanele valida kas Kanepi kihelkonna stiliseeritud vöökiri, Kihnu kördi või Urvaste kihelkonna seeliku triibustik. Muster kantakse rüperaali kaanele erilise kilega, mis on soovi korral ka kergesti eemaldatav, teatas Elisa.

«Arvan, et laulu- ja tantsupiduline võib päris uhkusega avada väikese Lenovo sülearvuti rahvusmustriga kaane, jäädvustada peomuljed veebi, klõpsuga kaane sulgeda... Ja jätta kõrvalseisjad tõdema, et nii palju kui laulupeol neid triibuseelikuid ja vöökirju ka ei ole, pole see arvutikaanel olev sugugi liiast,» sõnas Eesti Rahva Muuseumi teadur Reet Piiri.

Elisa M-Interneti 549 paketi klientidele pakub Elisa Lenovo IdeapadS10 sülearvutit 990 krooniga. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles