2013. aastal on arvele võetud neli uut Ferrarit ja kaks uut Lamborghinit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2013. aasta Ferrari 458.
2013. aasta Ferrari 458. Foto: SCANPIX

Maanteeameti statistikast selgub, et 2013. aasta esimese seitsme kuu jooksul on arvele võetud neli uut Ferrarit, kaks Lamborghinit ning lausa 63 Porschet.

Lamborghinidest on arvele võetud üks Aventador ning üks 140 Gallardo, uutest Ferraridest kolm 458-t, kaks neist lahtist, samuti üks lahtine Ferrari California.

Uusi Porschesid on arvele võetud 63 - üks 911 Carrera, üks lahtine 911 Carrera 4S, üks Boxster S, üks Cayenne GTS, üks Cayman S, üks Panamera 4, üks universaalkerega Cayenne, 21 Cayenne Dieselit, 10 Cayenne GTSi, 7 Cayenne GTS Dieselit, 5 Cayenne Turbo Si, kolm 911 Carrera 4Si, kaks 911 Carrera Si, kaks lahtist Porsche Boxsterit, kaks Panamera GTSi, kaks universaalkerega Cayenne Si ja Cayenne Turbot.

Haruldastest autodest on arvele võetud veel näiteks üks sel aastal valminud Fisker Karma elektriauto, üks Rolls Royce Ghost, üks Infiniti M, üks Bentley Continental GT, Continental GTC ja Mulsanne.

Bentley uuest Continentali seeriast oli populaarseimad GT V8 ja Continentali GT Speed versioonid vastavalt kolme ja kahe arvele võetud eksemplariga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles