Uus programm tagab Windows 7 kasutajatele ka XP rakenduste toimimise

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Windows 7 logo.
Windows 7 logo. Foto: Microsoft

Eilsest alates on võimalik pea kõiki Windows XP’le spetsiaalselt loodud rakendusi kasutada Windows 7 Proffesional ja Windows 7 Ultimate operatsioonisüsteemi kasutajatel. Muutuse taga on uus programmi Windows XP Mode.

«Varem ei olnud mõned spetsiaalselt Windows XP’le kirjutatud programmid Windows Vista peal kättesaadavad ja käivitatavad, mis tekitas paljudel kasutajatel probleeme uuele operatsioonisüsteemile üleminemast,» rääkis Microsoft Eesti  Windows operatsioonisüsteemi ja Office’i tootejuht tootejuht Pert Lomp.

«Windows XP Mode väljatöötamisel oleme suures osas arvesse võtnud kasutajate tagasisidet testversioonile, Release Candidate on seetõttu tavakasutajale lihtsasti arusaadav ja käsitletav,» lisas ta.

Enne Windows XP Mode’i allalaadimist tuleks kontrollida selle ühilduvust oma arvutiga ning vajadusel teha muudatusi, et programm arvutis käivituks. Programm on saadaval Microsofti veebilehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles