Nokia esitleb oma esimest sülearvutit

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Nokia

Täna alanud Nokia World 2009 esitleb Nokia esimest Windowsi operatsioonisüsteemil põhinevat sülearvutit Nokia Booklet 3G.


Nokia Booklet 3G kasutab Intel Atom protsessorit, tulemuseks 12 tundi aku vastupidavusaega, teatas Nokia.

Uus mini-mõõtmetes sülearvuti kaalub 1,25 kg, on õhuke ning kõikide vajalike funktsioonidega. Kasutajale pakutakse laialdast valikut võrguühendusi, kaasa arvatud 3G/HSPA ja Wi-Fi, mis tagavad kiire internetiühenduse ning ligipääsu Nokia Ovi teenustele.

Mini-sülearvuti on varustatud kõrglahutusliku HD-video toe HDMI-liidesega, veebikaameraga ning lisaks integreeritud Bluetoothi ja lihtsalt ligipääsetava SD-kaardi lugejaga.

Nokia Booklet 3G-l on 10-tolline HD-lahutusega klaas-LCD-ekraan ja integreeritud A-GPS, mis koos Ovi Mapsi kaarditarkvaraga suudab määrata asukoha mõne sekundi jooksul.

Nokia Booklet 3G avab kasutajale ka kõik Ovi võimalused, olgu siis tegemist ligipääsuga Nokia Music Store'i miljonitele muusikapaladele või võimalusega Ovi Suite'i abil mini-sülearvutit ja Nokia nutitelefoni omavahel sujuvalt sünkroniseerida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles