Haigetel palutakse liikluseksamile mitte minna

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõidueksami sooritamine.
Sõidueksami sooritamine. Foto: Ants Liigus/ Pärnu Postimees.

Viimastel nädalatel on mitmed liiklusregistri bürood täheldanud, et liiklusregistri teooria ja sõidueksamile tulevatest õpilastest on suur osa külmetus- või gripihaiguse tunnustega.

Maanteeamet palub haigena mitte eksamile tulla, sest arstitõendi ettenäitamisel saab õpilane valida eksami tegemiseks uue aja, pidamata selleks uut riigilõivu maksma.

Ameti kinnitusel ei ole eksami sooritamiseks pikki järjekordi ja enamikes büroodes pääseb sõidueksamile mõne päevaga. Teooriaeksamile pole üldse järjekorda.

Samuti tuletatakse meelde, et igaüks saab ise valida, millises maakonnas ta teooria- ja sõidueksamit sooritada soovib. Mugavamaks asjaajamiseks on kliendid üha enam hakanud kasutama maanteeameti liiklusregistri e-teenuseid.

«Juhtimisõiguse ja juhilubade osas on populaarseimaks teenuseks interneti teel eksamitele registreerimine, mida kasutati möödunud aasta jooksul 7831 korral,» teatas pressiesindaja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles