Aston Martin näitas kahte eriversiooni

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Aston Martin

Aston Martin avaldas info kahe uue eriversiooni kohta: Carbon Black Editioni nimeline pakett on mõeldud mudelitele V12 Vantage ja DBS.


Võrreldes baasmudeliga erinevad eriseeria eksemplarid eeskätt unikaalse musta metallik-kerevärvi poolest, kirjutab

Autonet.ee

.

Värvimisel kasutatakse mitmeid spetsiifilisi eritehnoloogiaid ning ainuüksi värvimiseks kulub 50 inimtundi ning seda tehakse käsitsi. Kuid tulemus on täiesti unikaalne. Nagu paketi nimestki järeldada võib, pannakse suurt rõhku ka süsinikplastile, mida kohtab väljast vaadates esivõrel ja ventileerimisavadel.

Sõitjateruumis leiab süsinikkiust raamidega sportistmed, mis viimistletakse kvaliteetse musta nahaga. Sellised istmed on tavalistest 17 kilogrammi võrra kergemad.

Carbon Black Editioni keskkonsoolil kasutatakse spetsiaalset lakki ning V12 Vantage'ile muditakse külge Aston Martini 700-vatine audiosüsteem, DBSile aga Bang & Olufseni oma.
Kapotialune kuueliitrine kaheteistkümne silindriga 510-hobujõuline bensiinimootor jäi sedapuhku aga muutmata.

Aston Martini teatel on eriseeria mudelite hind viie protsendi võrra tavalisest kõrgem ehk siis V12 Vantage Carbon Black Editioni eest küsitakse 142 000 ja DBS Carbon Black Editioni eest 167 000 Inglise naela.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles