Nissan esitles uut Patrolit

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Nissan

Eile toimus Abu-Dhabis uue põlvkonna Nissani suure nelikveolise maasturi Patrol esitlus.


Nagu esitlusel öeldi, sarnaneb auto neli aastat tagasi presenteeritud ideeautoga Terranaut, mida aga stiliseeriti vähem jõhkraks ning meeldivamaks, kirjutab

Autonet.ee

.

Lisaks uuele välimusele rõõmustab uus Patrol oma ostjaid ka uute mootorite ja käigukastidega.

Uus Nissan Patrol ehitatakse uuele pikemale põhjale, mis peaks taga istujate jalgade ruumi 100 millimeetri võrra suurendama. Ka kolmanda istmerea reisijatel on enam ruumi hingamiseks ning mugavamaks kulgemiseks.

Varasema 4,8-liitrise V8-bensiinimootori asemele pakutakse 5,6-liitrist. Võimsust on sel 400 hobujõu ja pöördemomenti 550 Nm jagu. Selle kõrvale käib seitsmekäiguline automaatkast. Dünaamilised omadused on aga seni jäänud saladuseks.

Kõik neli ratast on sõltumatu vedrustusega. Nelja kolviga sadulas pidurisüsteemi kuuluvad 358 millimeetrised kettad. Juhi elektrooniliste abimeeste hulka kuulub paigaltvõtu abi kallakutel ning kurvides kere kreeni vähendav HBMC-süsteem.

Auto sõitjateruum saab kvaliteetsemad viimistlusmaterjalid ja rikkalikuma varustuse. Lisavarutuses on ka esiistmete peatugede sisse ehitatud LCD-ekraanid teise istmerea reisijatele.

Auto jõuab müüki selle aasta lõpus, kuid esialgu siiski vaid Lähis-Idas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles