Fordi Vignale eriseeria tagab erilise teeninduse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ford Vignale
Ford Vignale Foto: SCANPIX

Ford esitles möödunud kuul toimunud Frankfurdi autonäitusel eriversiooni Mondeo Vignale, nüüd avaldas aga autotootja eripaketist rohkem teavet, kirjutab Whatcar?.

Fordi Euroopa turundusjuht Gaetano Thorel avaldas intervjuus Autonews Europe’ile, et Vignale hakkab pakkuma klientidele erilist omaniku kogemust, muu hulgas ka tasuta autopesusid.

«Väga suure tõenäosusega ei pea klient ise sõitma esindusse, vaid autole tullakse ise järgi, pestakse puhtaks ja tuuakse tagasi,» rääkis Thorel. Tasuta autopesud kehtivad kogu auto eluea.

Igal kliendil on üks kontaktisik, kes aitab igasuguse toodete või teenuste kohaste küsimustega, kuid ei piirdu vaid seal. Väidetavalt aidatakse vajaduse korral ka näiteks teatripiletite broneerimise või vaba parkimiskoha leidmisega. Kuidas see reaalselt välja hakkab nägema, seda näitab aeg.

Thoreli sõnul jäävad Vignale mudelite hinnad samasse vahemikku nagu ST versioonidel. Millised teised mudelid taolise paketi saavad, seda ei avaldatud.

Mondeo erimudel Vignale peaks müügile jõudma 2015. aasta alguses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles