Model Si oodatust paremad müügitulemused panid Tesla aktsia rallima

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tesla Model S
Tesla Model S Foto: YUYA SHINO/REUTERS

Tesla Motors tarnis eelmise aasta neljandas kvartalis veidi vähem kui 6900 Model S elektriautot ehk viiendiku võrra rohkem, kui ettevõte oli varasemalt prognoosinud, kirjutab Reuters.

Tesla Motors loodab sel aastal kahekordistada oma globaalseid müügitulemusi ning ka teeninduspunktide arvu, milleks hetkel on umbes 150.

Ettevõte on äriarenduse üksuse asepresidendi Diarmuid O'Connelli sõnul palavikuliselt töötamas Model X krossover variandi kallal, turule peaks sõiduk jõudma käesoleva aasta teises pooles.

Tesla Motors teatas jaanuari alguses, et pakub oma klientidele Model S sedaani laadimisüsteemi võimaliku ülekuumenemise vältimiseks uusi seinalaadijaid ning laadimistarkvara uuendust.  Täpsemalt puudutab see 29 222 eelmisel aastal toodetud Model S sedaani, mille omanikele saadetakse uus adapter posti teel, vajalik tarkvarauuendus peaks ettevõtte juhi Elon Muski sõnul olema praeguse seisuga juba üle interneti tehtud. Ühtegi autot tagasi ei kutsuta.

Tesla aktsia hind tõusis eilse kauplemispäeva lõpuks Nasdaqi börsil 15,7 protsenti 161,27 dollarile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles