Galerii: Genfis esitletakse uue isesõitva auto kontseptsiooni

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tööruumilahenduste pakkuja Regus arendab koostöös Šveitsi loomingulise mõttekoja ja autotööstuse mobiilsuslabori Rinspeediga ideeautot XchangE, mida demonstreeritakse märtsis Genfi autonäitusel.

XChangE on elektriline sedaan, mis on ettevõtte teatel disainitud töötamiseks, kohtumiseks või lõõgastumiseks.

Kontsepti esiistmeid saab pöörata seljaga sõidusuunda, luues neljale inimesele liikuva töö- ja koosolekuruumi. Vastava tehnoloogia abil on võimalik liigutada rool armatuurlaua keskele, et ta esiistmetele ette ei jääks .

Autosõidu ajal saavad reisijad töötada, suhelda või lõõgastuda, nende kasutada on internet, filmid, mängud ja muusika. Nad pääsevad ligi oma tööks vajalikele andmetele, nad võivad näidata teistele reisijatele sülearvuti kaudu esitlusi või sõlmida tehinguid.

Ettevõtte teatel on tulemuseks mugav ja konfidentsiaalne ruum, mis muudab lennujaama sõites ummikutes veedetud minutid tootlikuks kontoriajaks. Samal ajal juhivad sensorisüsteemid ja arvutid auto ohutult ja sujuvalt sihtkohta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles