Eestisse tuleb «kübermaailma Chuck Norris»

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bruce Schneier.
Bruce Schneier. Foto: fayerwayer.com.

Järgmisel nädalal toimub Tallinnas konverents Küberkonflikt 2010, kuhu tuleb esinema ka maailmakuulus krüptoloog Bruce Schneier.


Konverentsi korraldava Küberkaitsekeskuse pressiesindaja Liisa Tallinn märkis, et Schneier on ühtlasi konverentsi üks oodatumaid esinejaid ning küberringkondades kutsutakse teda ka kübermaailma Chuck Norriseks.

Samas esineb küberkonflikti konverentsil ka Melissa Hathaway, kes on andnud küberpoliitika alast nõu nii praegusele USA presidendile Barack Obamale kui ka eelmisele presidendile George Bushile. USA presidendi nõuniku kohalt lahkus Hathaway eelmisel aastal.

Liisa Tallinna sõnul on järgmisel nädalal toimuva ürituse näol tegu kolmanda rahvusvahelise konverentsiga, mille läbiviijaks on Küberkaitsekeskus.

Eelmisel aastal toimus kaks väiksemat konverentsi ning sel aastal korraldatakse üks suurem konverents, kuhu oodatakse 250 osalejat üle kogu maailma.

Küberkonflikti konverents toimub 15.-18. juunini Tallinnas Draamateatris.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles