BMW näitab Pekingis 9. seeria ideeautot

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BMW logo
BMW logo Foto: ITAR-TASS / Scanpix

Kui mõned aastad tagasi võis vaid spekuleerida ideega, et BMW võtab kasutusele kõikide numbritega seeriad, siis nüüd on see reaalsuseks muutumas, kirjutab Whatcar?.

Hiljuti kinnitas Saksamaa autotootja suure maasturi X7 tootmisplaane, nüüd on tulnud ettevõtte kodumaalt teateid uuest 9. seeria ideeautost. Esmaesitlus peaks toimuma juba kuu lõpus Pekingi autonäitusel.

Ajakirja AutoMotorunSport andmeil ehitatakse kontsept muudetud järgmise põlvkonna 7. seeria platvormile. Platvormi hakatakse jagama ka tulevase Rolls-Royce mudeliga Phantom.

Rohkem teavet uuest 9. seeriast praegu veel ei ole. Teatavasti esitles BMW möödunud aastal Concorso d’Eleganza Villa d’Este näitusel kontsepti Pininfarina Gran Lusso V12 Coupe. Tegu oli kaheukselise luksusliku kupeega, antud hetkel oleks tegu konkurendiga Mercedes-Benzi S-klassi kupeele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles