LHV hakkab Tesla Model S-ile liisingut pakkuma

, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tesla Model S
Tesla Model S Foto: YUYA SHINO/REUTERS

Eestlaste äraütlemata suur huvi Tesla elektrisõiduki vastu on tegutsema pannud ka finantsasutused ning sõlmitud on kokkulepe esimese pangaga, mis hakkab pakkuma Model S-i liisinguvõimalust., vahendas tehnoloogiaportaal Kahvel.ee.

LHV Liisingu juht Erki Link kinnitas E24-le, et LHV on valmis Tesla Model S elektriautosid finantseerima. «Tesla on hea näide tõelisest innovatsioonist autoturul ning innovaatilise pangana on LHV-l huvi sellise põneva liisingvaraga tegeleda,» ütles Link.

Tesla Model S on Linki sõnul Eesti teedel täna veel haruldus ning tehnoloogia on uudne, seetõttu vaatab LHV liisingutingimusi elektriautodele konservatiivsemalt.

«Täpsed finantseerimistingimused selguvad lähiajal, kuid täna saame öelda, et liisingukliendil tuleb arvestada Tesla Model S puhul sissemaksega, mis vastab väärtusele vähemalt 20 protsenti auto hinnast, millele lisandub KredExi Elmo programmi toetus. Taotlusi Model S liisimiseks hakkame vaatama kliendipõhiselt ja kliendi maksevõimet arvestades kujuneb ka liisinguintress,» kirjeldas Link.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles