Opeli uus universaal läheb Pariisi

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pm

Ehkki Opel saatis esimesed pildid ja napisõnalise ülevaate uuest universaalkerega Astrast juba laiali, näeb autot ennast alles 2. oktoobril algaval Pariisi autonäitusel. Uus Astra Sport Tourer on Opeli jaoks kindlasti väga oluline mudel, sest seni on universaalkerega Astrad moodustanud ümmarguselt veerandi kõikidest sellenimelistest autodest.


Edu võib uuele universaal-Astrale ennustada ka seetõttu, et ligikaudu kuus kuud tagasi esitletud luukpära-
Astrat on tellitud juba 160 000, ning kindlasti on palju neid, kes ootavad pikisilmi 1550 liitrini avardatava pakiruumiga universaalmudelit, et samuti Astra-omanike ringi astuda.

Kui Astra Sport Tourerisse on pugenud viis inimest, saab siiski kaasa võtta vaid 500 liitri jagu reisikraami. Ent kui seltskond väiksem, saab tagaistmed tänu FlexFold-süsteemile väga kiiresti ja mugavalt (tuleb vaid nuppu vajutada) kokku klappida.

Märkimist väärib seegi, et autoga saab vedada kuni 1,84 meetri pikkuseid esemeid – muidugi eeldusel, et istmete seljatoed on kokku klapitud.

Mootorivalikus on kaheksa bensiini- või diislikütusel töötavat jõuallikat, millest väikseima võimsus on 95 ja vägevaima võimsus 180 hobujõudu. Kõikidele mootoritele pakutakse ka kütust säästvat start/stop-süsteemi, mis võimalusel automaatselt mootori välja lülitab.

Esimeste tellijateni peaks uue põlve universaal-Astrad jõudma novembris.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles