Esimene pilk uuele Passatile

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uus Passat
Uus Passat Foto: Volkswagen

Volkswagen avaldas esimese foto uuest sedaanist Passat, mille esmaesitlus toimub sügisel Pariisi autonäitusel, vahendab Whatcar?.

Uus Passat on tänu kergete materjalide kasutamisele eelkäijast 85 kilogrammi kergem. Kuigi mõõtmetelt on auto väiksem, pakub auto salong rohkem ruumi ning suuremat pagasimahtu. Autotootja sõnul saab sedaan kvaliteetsema salongi tänu parematele materjalidele ning varustusele. Elektroonilisi lisasid on igale maitsele alates hädapidurdamisest kuni iseparkimiseni.

Mootorivalikus on bensiini- ja diiselmootorid, mille võimsus jääb vahemikku 118 kuni 276 hobujõudu. Suurimaks uudiseks on uus kahe turboga 2-liitrine diiselmootor, mille 236 hobujõudu kantakse teepinnale läbi 4MOTION nelikveosüsteemi.

Kõige ökonoomsemaks jõuallikaks saab ilmselt olema 1,4-liitrine TSI pistikhübriid, mille elektrimootor arendab 100 hobujõudu. Väidetavalt on võimalik vaid elektrijõul läbida 50 kilomeetrit ja kahe jõuallika koostöös kuni 965 kilomeetrit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles