Proovisõit: siniste prillidega nohiklik BMW i3

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BMW i3
BMW i3 Foto: WhatCar?

Linnapildis muutuvad elektriautod üha harjumuspärasemaks ning meediagi on alla andnud ja ei viitsi enam iga asjaga, mis oma kütuse seinakontaktist ammutab, iga hinna eest Tallinnast Tartusse kimada. Oma sõiduraadiuselt jääb enamus särtsukaid tavaautodele jalgu, aga linnas liiklemiseks nad ju mõeldud ongi, kirjutab Whatcar?-i ajakirjanik Ylle Rajasaar. Vaata pilte siit.

Igal endast lugupidaval autotootjal on tänaseks juba olemas või turule tulemas mõni elektrisõiduk või pistikhübriid. Pealtnäha on tegu tavalise masinaga, mille sisemist olemust reedab üksnes sinine tähekombinatsioon või disaininüanss margitunnusel.

Ja siis tuleb BMW i3 ja suvatseb välja näha nagu miski, mida ei ole enne nähtud- et olla täpne, julgeb välja näha hoopis midagi muud kui senine, aus BMW. See on muidugi taotluslik; anda meile täna vihje homsest päevast. Ühtlasi on «i» (loe: ai) midagi, millest tuleb mõelda nagu eraldiseisvast brändist. Nii, nagu seda on MINI või Rolls Royce.

Millise trikiga tuleb autosse siseneda, millised materjalid on autos kasutusel ning kellele ajakirjanik i3 soovitaks, loe Whatcar?ist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles