Porsche Cayenne läbis uuenduskuuri

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Porsche Cayenne
Porsche Cayenne Foto: WhatCar?

Saksamaa autotootja Porsche avaldas ametlikud fotod uuenenud maasturist Porsche Cayenne, auto esmaesitlus toimub sügisel Pariisi autonäitusel, kirjutab Whatcar?. Rohkem pilte näeb siit.

Uuenduskuur on põhjalik, sest uuena leiab maasturilt pamperid, radiaatorivõre, kapoti, esituled, poritiivad ning tagaluugi. Salongis on uus rool ja tagaistmetele pakutakse nüüd ka ventilatsiooni.

Mootorivalikus on suurimaks uudiseks uuenenud pistikhübriid Cayenne S Hybrid pistikhübriid, mis kasutab Porsche Panameralt tuttavat lahendust. 3-liitrine V6 on seotud 95-hobujõulise elektrimootoriga, koguvõimsuseks on 416 hobujõudu.

Uus jõuallikas on ka 420-hobujõuline 3,6-liitrine kahe turboga V6, mis kiirendab 0-100 km/h 5,2 sekundiga ja tippkiiruseks on 257 kilomeetrit tunnis. Cayenne Turbo pakub nüüd 520 hobujõudu ning diiselmootorid arendavad 262 kuni 385 hobujõudu.

Kätte saavad esimesed õnnelikud uue Cayenne oktoobris, Saksamaal algavad hinnad 66 260 eurost.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles