Stig on surnud, elagu Stig!

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Top Gear.

Briti meedia teatel on telesaates Top Gear väidetavalt Stig´i rolli täitnud endine võidusõitja Ben Collins asendatud uue Stig´ga.

Sellisele järeldusele jõudsid ajakirjanikud pärast seda, kui Collinsit nähti Inglismaal jalutamas oma lastega, samal ajal osales aga Stig Saksamaal Nürburgringil toimunud üritusel Top Gear Live, kirjutab Whatcar.ee.

Meedia väitel tähendab see, et BBC vallandas Collinsi tema raamatu ilmumise üle puhkenüd tüli pärast. Nimelt soovib mees avaldada oma memuaarid, kuid BBC soovib neid tema lepingu konfidentsiaalsusklauslile viidates blokeerida.

Samas ei ole BBC alati kasutanud ühe Stig’i teenuseid, erinevate «specialite» tegemisel on kasutatud «Stig´i nõbusid», kelle puhul on tõenäoliselt tegu teiste võidusõitjatega. Seega ei pruugi ka Collins olla vallandatud, vaid ühe konkreetse ürituse jaoks asendatud teise Stig´ga.

Korra varem on Stig´i rolli täitnud võidusõitja juba asendatud, enne Collinsit oli selles rollis võidusõitja Perry McCarthy.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles