Lexus lihvis IS-seeria mudelid briljantseiks

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lexus

Uus välimus, uus sisekujundus, uued mootorid ja uued viimistlusmaterjalid – Lexuse 2005. aastast vaid väikeste muudatustega toodetud IS-mudeliseeria on nüüd sootuks teistsugune.

IS-seeria välimuse juures tehtud muudatused ei ole küll kuigi suured – pigem on tegu disainivõtete evo- kui revolutsiooniga –, ent muudavad auto välisilme veel sportlikumaks ja dünaamilisemaks.

Mudelipere sportlikku mainet rõhutavad nüüdsest metalse viimistlusega liistud näidikute ümber, lisaks on kindalaeka kaas, keskkonsooli ülaosa ja käigukangi ümbrus kaetud läikivmusta metallikvärviga.

Lisaks kujunduse värskendamisele käidi üle mudeliseeria mootorid, mis vastavad nüüd kõik saastenormile Euro 5. Kõige rohkem nähti selle nimel vaeva mudeliga 200d, mille 2,2-liitrise mootori keskmine kütusekulu langes 5,1 liitrini saja kilomeetri kohta ja saastetase 134 grammini kilomeetri kohta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles