Tinder lõi kuulsustele kontrollitud profiili teenuse

Aivar Pau
, tehnoloogiaajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuulsuste kontode juurde ilmub nüüd kontrllituse märk
Kuulsuste kontode juurde ilmub nüüd kontrllituse märk Foto: blog.gotinder.com

Tõenäoliselt maailma hetke tuntuim kaaslase otsimise rakendus Tinder lasi neil päevil välja uuenduse, mis annab kuulsustele võimaluse kinnitada oma isikut ja sel teel kontrollitud profiili luua.

«Tinderis tekib igal päeval 26 miljonit vastet, anname endast parima, et need vasted oleksid reaalsed – just seetõttu lasime välja uuenduse nimega Kinnitatud profiilid,» teatas Tinder oma ajaveebis.

Teiste kasutajate jaoks tähendab uuendus seda, et mõne profiili juures on selle isikusamasuse kontrollituse märk. Seega saavad kasutajad olla kindlad, et kui nendele pakutud soovituste sekka ilmub mõni avaliku elu tegelane, sportlane või lihtsalt kuulus inimene, siis pole tegemist võltskontoga.

Maailmameedias on korduvat juttu olnud sellest, et ka megastaarid on endale sobivat kaaslast leidmas online-kohtumiste teenuseid kasutades.

Portaali The Verge teatel on sarnase tehnoloogilise uuenduse varem ette võtnud näiteks Facebook ja Twitter.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles