Fotod: veebi lekkisid esimesed pildid Microsofti nutitelefonide järgmisest lipulaevast

Aivar Pau
, tehnoloogiaajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Microsofti uus phablet Cityman
Microsofti uus phablet Cityman Foto: windowscentral.com

Nutisõprade foorumites on asunud liikuma esimesed lekkinud fotod Microsofti järgmisest tippklassi nutitelefonist.

Microsoft otsustas teatavasti enam kui kuu eest koondada suure osa Soomes telefonide tootmisega tegelevatest töötajatest ning maha kanda Nokia telefonitööstuse ostmisele kulutatud miljardid dollarid.

Viimastel aastatel on Lumia kabamärgi all mõne erandiga turule toodud suures koguses kesk- ja odavklassi telefone. Nüüd on liikvele läinud aga kuulujutud uue mudeli Lumia 950 hüüdminega Talkman ja selle XL phablet versiooni nimega Cityman saabumisest veel sel aastal, teatab WindowsCentral.

Foto: wpxap.com

Uute nutiseadme ekraani suuruseks on pakutud 5,2  tolli ja XL versiooni diagonaaliks 5,7 tolli. . Telefonil paistab olevat 20-megapiksline PireView kaamera kolmekordse välguga ja laadimiseks USB-C sisend. Esikaamera tuleb nähtavasti 5-megapikslise kaameraga.

Windowas Centrali andmeil saab telefonil olema protsessor Snapdragon 808 ja korralikud 3GB operatiivmälu. Telefoni põhimälu peaks olema 32 GB ning seade on varustatud ka Qi juhtmevaba laadimissüsteemiga.

Foto: wpxap.com

Ennustuste kohaselt peaks telefon müüki jõudma aasta lõpus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles