Lenovo uusimad sülearvutid tulevad 4K ekraani ja Xeoni protsessoriga

Aivar Pau
, tehnoloogiaajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lenovo ThinkPad P70
Lenovo ThinkPad P70 Foto: Lenovo

Hiina arvutitootja Lenovo uusimad äriklassi sülearvutid Thinkpad P50 ja P70 pakuvad tööjaamadele kohaste omaduste – nagu täpselt originaalvärve kuvavad 4K ekraanid ja pro NVIDIDA Quadro graafika – kõrval ka Inteli esimest kuuenda põlvkonna mobiilset Xeoni protsessorit.

Ka muude omaduste kõrval meenutavad need sülearvutid pigem laua all olevaid kolleege – olgu selleks näiteks üüratu 64GB RAM või kahe 4K ekraanil pildi näitamisega hakkama saavad Thunderbolt 3 pordid andmeliikluskiirusega kuni 40Gbps. Lisaks on mobiilsed tööjaamad varustatud kuni 10 Gbps andmeliiklust võimaldavate USB 3.1 portidega, teatas Lenovo.

Ekraani suuruseks on P50 mudelil 15,6 ja P70 mudelil 17 tolli, massiks vastavalt 2,5 ja 3,4 kilogrammi. P70 võimaldab kasvatada arvuti mahutavuseks kuni 1TB.

Arvutid on saanud ka täiesti uue sõrmejäljelugeja, mille puhul ei tule sõrme enam libistada vaid piisab sõrme asetamisest andurile.

Uued arvutid peaksid maailmas müüki jõudma neljandas kvartalis. P50 hind saab tavakvaliteedis ekraaniga olema alates 1599 dollarit ning P70 hinnaks kujuneb 1999 dollarit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles