Järgmine BMW M3 saab olema nelikveoga hübriid

Aivar Pau
, tehnoloogiaajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BMW M3
BMW M3 Foto: Pochuyev Mikhail/ITAR-TASS

BMW on innustunud oma hübriidautode mudelite i3 ja i8 edust ning otsib nüüd võimalusi laiendada teadmisi ja oskusi kogu oma mudelivalikule.

Mõnevõrra üllatuslikult võib saada järgmiseks BMW hübriidiks BMW M3, täpsemalt võib see juhtuda vahemikus 2018 – 2020, kirjutab portaal Jalopnik.

Plaani teostamisel on sel juhul eesmärgiks pakkuda ühelt poolt fännide rõõmuks autole rohkem võimu, teisalt täita järjest rangemaid CO2 emissiooni ja kütusekulu standardeid. Maailmas on juba linnu, mis on keelustamas ainult bensiinimootorite abil liikuvaid sõidukeid.

Veel kinnitamata andmeil saab M3-l olema eesotsas üks või kaks elektrimootorit, mis suudavad ühe laadimisega autot sõidutada ligi 32 kilomeetrit ja peaks olema lisaks olemasolevale 3-liitrisele kuue silindriga bensiinimootorile, mille jõud rakendatakse tagaratastele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles