Netflix tõstis Euroopas uute kasutajate kuutasusid

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Netflixi keskkond.
Netflixi keskkond. Foto: SCANPIX

Populaarne striimimiskeskkond Netflix tõstis suurtel Euroopa turgudel uute liitujate kuutasu ühe euro võrra, kuna vajab oma sisutootmisele lisarahastust, kirjutab Bloomberg.

HD-kvaliteediga kuupakett, mis laseb kasutajatel videosisu striimida kahes seadmes, maksab nüüdsest suurtel Euroopa turgudel nagu Prantsusmaa, Saksamaa ja Holland uutele liitujatele 8,99 euro asemel 9,99 eurot. Olemasolevate klientide kuutasud jäävad aasta lõpuni samale tasemele.

USA ettevõte Netflix, mis on maailma suurima maksvate klientide baasiga videokeskkond, sõltub edasises kasvus suuresti just koduturu välistest klientidest. Ettevõtte tegevjuht Reed Hastings on tunnistanud, et läbilöögist välisturgudel sõltub ka ettevõtte oma sisutootmise eelarve.

Keskkond suutis väljaspool USAd eelmise kvartali jooksul juurde saada 2,37 miljonit klienti ehk kaks korda enam kui koduturul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles