Animeeritud piltide tegemine muutus nüüd igaühele imelihtsaks

Aivar Pau
, tehnoloogiaajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
gifs.com
gifs.com Foto: gifs.com

Liikuvate piltide lisamine sõnumivahetuse programmides, uudistekeskkondades ja mujal on muutumas üha populaarsemaks ning tundub, et portaal gifs.com on tulnud välja väga õigeaegse uuendusega, mis muutis animeeritud piltide loomise funktsionaalsuse ja tulemuste jagamise sotsiaalmeedias või kus iganes veebis imelihtsaks.

Oma .gif laiendiga pildi tegemiseks pole vaja teha muud, kui sisestada YouTube’i video aadress, veidi oodata, valida seejärel kuni 15-sekundiline lõik ja ühe klahvivajutuse järel ongi animeeritud pilt olemas, vahendab TNW.

Süsteem loob kohe pildile ka url-i, mile abil saab loodut kergest jagada Facebookis, Twitteris, Instagram’is või mujal. Kusjuures võimalik on lubada ka helindatud pilti ja lisada link, kuhu pildil klikkija viiakse. Lisaks saab oma arvutisse alla laadida ka lihtsalt .gif laiendiga file’i.

Allpool ka üks liikuva pildi tegemise katse esimesest ettejuhtunud videost:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles