LG toob turule uue multimeediatahvli

Aivar Pau
, tehnoloogiaajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LG G Pad II
LG G Pad II Foto: LG

Lõuna-Korea tehnoloogiatootja LG esitleb järgmisel kuul Berliinis IFA elektroonikamessil on uut tahvelarvutit LG G Pad II 10.1, mis on tehniliselt kokku pandud eelkõige multimeedia tarbijate huvisid silmas pidades.

Tahvelarvuti tuleb müügile nii ainult WiFi kui ka 4G ühendusega ning varustatud on see Android 5.1 Lollipop operatsioonisüsteemiga. Sellel saab sisse lülitada lugemiseks sobiliku režiimi, mis vähendab taustavalgustuses sinist valgust. Ekraani saab jagada kaheks ning hoida seega nähtaval korraga kahte programmi. Tahvlil on ka QuickMemo+rakendus, mis võimaldab kasutajatel luua, salvestada ja jagada memosid igalt ekraanilt.

Tahvlisse on eelpaigaldatud Microsoft Office ja 100 GB vaba mäluruumi kaheks aastaks keskkonnas OneDrive.

Tehnilise poole pealt on seadmel 10,1-tolline WUXGA (1920x1200 pikselit) ekraan pikslitihedusega 224ppi. Protsessoriks on quad-core 2,26 GHz Qualcomm Snapdragon 800. Operatiivmälu on seadmel 2GB ning talletusmälu 16 GB, mida saab microSD kaardi abil muidugi laiendada. Kaameraid on tabletil kaks: põhikaamera on 5-megapiksline ja esikaamera 2-megapiksline.

Tahvel kaalub 489 grammi ja on varustatud akuga, mille mahutavus on 7400 mAh. 4G toega versioon on varustatud loomulikult ka SIM-kaardi pesaga.

«LG G Pad II 10.1 töötati välja vastuseks kasutajate tagasisidele ja on optimeeritud multimeedia kasutamiseks. Tarbijad ootasid suurt ekraani, vastupidavamat akut ja kiiremat tööd – seda kõike hinda tõstmata. G PAd II arvestab selle kõigega,» ütles LG Mobile Communicationsi asepresident Chris Yie.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles