Uus Microsoft Office saabub 22. septembril

Aivar Pau
, tehnoloogiaajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Office 2016
Office 2016 Foto: NDTV

Kuu aja eest uue operatsioonisüsteemi Windows 10 kasutajate kätte andnud Microsoft on peagi välja andmas ka uut kontoritarkvara – Office 2016 jõuab viimastel andmetel arvutitesse 22. septembril.

Nagu viimasel ajal mitmel korral ette on tulnud, jõudis uus tarkvara Maci Office 365 kasutajateni juba juulis. Nüüd on tehnoloogiahiid valmis sama tegema endale kuuluva Windows’i platvormil töötavate arvutitega, vahendab NDTV WinFuture.de käsutuses olevaid andmeid.

Nimelt viitavat sellele ettevõtte juhtkonnalt töötajatele saadetud sisekiri. «22. septembril 2015 anname müüki Office 2016 – Wordi, Exceli, PowerPointi, OneNote’i, Outlook, Skype’i ärirakenduse, Projecti, Visio, Accessi ja Publisheri uuendustega,» seisab lekkinud kirjas.

Windowsi tootejuht Baltikumis Rasmus Reimo ütles, et Office 2016 on Windows 10-st eraldiseisev ja eraldi litsentseeritav toode. Küllaga saab Windows 10-le poest tasuta alla laadida järgmised Office rakendused: Word, Excel, PowerPoint ja OneNote.

«Rakendused on kasutatavad nii arvutites, tahvlites kui mobiilides. Kellele tasuta Office rakenduste funktsionaalsustes ei piisa, saavad jätkuvalt kasutada või soetada endale Office töölaua versiooni,» ütles Reimo.

Office 2016 sisaldab endas mitmeid uuendusi ja parendusi. Näiteks on kogu tarkvara saanud tumedama väljanägemise, sellele on lisatud «Tell me» abistaja ning näiteks automaatne piltide orienteeritust tuvastav ja parandav süsteem. Outlook võimaldab uuenduse järel valida, kas alla laadida 1, 3, 7 või 14 päeva vanuseid e-kirju.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles