Apple vahetab vigaste kaameratega iPhone 6 Plusid välja

, Digitarga uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
iPhone 6s
iPhone 6s Foto: tekrevue.com

Apple teatas oma kodulehel, et teatud vahemikus toodetud iPhone 6 Pluside tagumine kaamera võib olla praak ja tebeb uduseid pilte – kes selle õnne otsa on sattunud, neil vahetatakse telefonid uue vastu välja, kutsub tehnoloogiaportaal Digitark kõiki antud mudeli omanikke üles oma telefoni seerianumbrit mugavalt kontrollima.

Viga on põhjustatud kaamerakomponendist ning võib avalduda ainult 2014. aasta septembrist kuni 2015. aasta jaanuarini toodetud mudelites. Kui su iPhone 6 Plus teeb uduseid pilte, siis soovitab Digitark kontrollifa oma seadme sobivust vahetusprogrammi Apple'i kodulehelt.

Juhul kui lisaks kaameraprobleemile on telefonil katki ka ekraan, siis võib kaamera parandamine samuti tasuliseks osutuda. Sellised vahetusprogrammid pole aga midagi uut – varasemalt on Apple vahetanud välja nii vigaste akude kui ka sisselülitamisnuppudega iPhone 5'd.

Loe Digitargast ka sellest, mida põnevat on oodata selle aasta 9. septembril – kas ehk uut iPhone'i?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles