Windows 10 juba 75 miljonil seadmel

, Digitarga uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
WIndows 10 on tarbijate poolt oluliselt paremini vastu võetud kui operatsioonisüsteemi eelmised versioonid.
WIndows 10 on tarbijate poolt oluliselt paremini vastu võetud kui operatsioonisüsteemi eelmised versioonid. Foto: microsoft.com

Windows 10 on osutunud üle ootuste edukaks, teeb tehnoloogiaportaal Digitark kokkuvõtte. "Nelja nädalaga kasutab operatsioonisüsteemi juba 75 miljonit seadet. Kõigest esimese 24 tunniga laeti Windowsi uusim operatsioonisüsteem 14 miljonisse arvutisse ning see number on nelja nädalaga kasvanud 75 miljonini ning jätkab kasvamist," vahendab Digitark portaali The Verge.

Windows 8 viimiseks 100 miljonisse arvutisse kulus Microsoftil kuus kuud. Selge on see, et terve aasta jooksul tasuta allalaetav Windows 10 on kasutajate poolt meelsamini omaks võetud.

Microsofti turundusjuhi Yusuf Mehdi Twitteri postituse põhjal kasutab Windows 10 operatsioonisüsteemi 192 erinevas riigis rohkem kui 90 000 unikaalset süle-, laua- või tahvelarvutit. See tähendab, et Windows 10 kasutab keegi peaaegu igas maailma riigis. Mehdi sõnul on Windows 10 rakendustepoe allalaadimiste hulk seadme kohta ligi kuus korda suurem kui eelneva operatsioonisüsteemi puhul.

Microsoft laseb Windows 10 välja lainetena, kuid kui sa ei jaksa enam sekunditki oodata, siis on viise, kuidas järjekorrast mööda minna. Juhul kui sinu arvutis veel ei ole Windows 10 installitud, vaata lühikest tutvustust Digitarga varasemast loost "Windows 10 on tulekul: stardimenüü tuleb tagasi!" ning huvi korral vaata, mida teha, et arvuti Windows 10 jaoks valmis panna Digitarga loost "Windows 10 tulekuks peab arvuti valmis seadma."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles