Google Street View auto sattus ägeda tomatirünnaku ohvriks

Aivar Pau
, tehnoloogiaajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Google Street View auto Tomatina festivalil
Google Street View auto Tomatina festivalil Foto: twitter

Google Street View on üle maailma tänavaid jäädvustades põrkunud kõikvõimalike raskustega, kuni selleni välja, et Mongoolias on tulnud hobustel ja saanil korvpallisuuruse kaameraga pilte teha.

Midagi täiesti ootamatut juhtus aga sel kolmapäeval Hispaanias, kus iga-aastase Tomatino festivali eelset ja järgset tänavapilti jäädvustada soovinud Google Street View auto jõudis sündmuskohale liiga vara enne selle lõppu ja tagajärjeks oli üüratu tomatirünnak, mis lõhkus auto kaamera ja kattis sõiduki punase lögaga.

Bunoli linnas toimuva festivali üheks tippsündmuseks on see, et tuhanded inimesed saavad end välja elada üksteise suunas tunni vältel küpseid tomateid loopides. Enne ürituse lõppu sündmuskohale naasnud sõiduk torkas aga silma mitmekümnele noorukile, kes arvasid heaks ka see oma sihtmärgiks võtta, vahendab NDTV.

Lisaks punase korraga kattumisele said autol viga nii kaamera, aknad kui peeglid. Sõidukis olnud inimesed pääsesid kehavigastusteta.

Bunaoli linnapea Rafael Perez nimetas juhtunut oma avalduses vandalismiaktiks.

Sel aastal võttis juba 70-aastase traditsiooniga festivalist osa 22 000 inimest üle kogu maailma ning lendu läks 170 tonni tomateid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles