Apple võib televisiooni tootma hakata

, Digitarga uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Apple TV kaudu saad juba praegu vaadata hittfilme ning kuvada telefoniga tehtud videoid televiisorisse.
Apple TV kaudu saad juba praegu vaadata hittfilme ning kuvada telefoniga tehtud videoid televiisorisse. Foto: appadvice.com

Kuulduste kohaselt otsib nutiseadmetootja lisavõimalusi oma haarde laiendamiseks ning soovib hammustada tükikest ka televisioonimaastikult, vahendab tehnoloogiaportaal Digitark. «Ei ole veel selge, kas tootma tahetakse hakata filme, teleseriaale või mõlemaid, kuid kuulduste kohaselt suhtleb ettevõte juba erinevate Hollywoodiga seotud inimestega.»

Internetiportaal Variety kirjutab, et ookeanitagune tehnoloogiaettevõte plaanib luua eraldi arendus- ja produktsiooniosakonda, mis hakkaks looma uut sisu, konkureerimaks populaarsete multimeediateenustega nagu Netflix ja Amazon Prime. 

Apple'i plaanid on küll alles varajases staadiumis, kuid huvi valdkonna vastu on kindlasti suur, kuna enne, kui Amazon tuntud Top Gear'i saatejuhtidega lepingu sõlmis, tegi omapoolse pakkumise neile ka Apple. Põhjus, miks pakkumist vastu ei võetud, võib peituda selles, et kuigi ettevõttel on piisavalt rahalisi vahendeid kuulsuste palkamiseks, ei pruukinud ettevõtte tehnilised lahendused olla piisavalt valmis ning reaalne tootmine oleks lükkunud liiga kaugesse tulevikku.

Ettevõte eksperimenteerib juba praegu originaalsisu loomisega oma muusikateenuse Apple Music kaudu kuulatava raadiojaamaga Beats 1. Ametlikku kommentaari pole antud teemal ettevõte veel jaganud.

Ookeanitagused multimeediateenused Netflix ja Amazon Prime pole küll Eesti tarbijani veel jõudnud, kuid Eesti oma Netflix'iks kutstutud minuTV rakendusega saab kätte vähemasti sama hea tunde.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles