Rakendus Spindle aitab privaatselt säilitada oma tõepäraseid mälestusi

, Digitarga uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sotsiaalmeediakeskkondi on palju, kuid uus rakendus Spindle erineb neist täielikult, sest lubab oma mälestused hoida vaid endale, kirjutab Digitark.
Sotsiaalmeediakeskkondi on palju, kuid uus rakendus Spindle erineb neist täielikult, sest lubab oma mälestused hoida vaid endale, kirjutab Digitark. Foto: decodedmagazine.com

Sotsiaalmeediakeskkonnad on teinud elu oluliste hetkede talletamise ning jagamise meie jaoks äärmiselt lihtsaks, kuid tihti ei kajasta sinna üleslaetud meedia neid hetki õigesti, kuna hirmus negatiivsete kommentaaride, halvakspanu jms ees kujutame asju selliselt nagu nad "peaksid" olema, mitte selliselt nagu nad päriselt on, tutvustab tehnoloogiaportaal Digitark.

Eelmisel nädalal lansseeritud rakendus Spindle on päevaraamatulaadne rakendus, mis laseb sisu luua vaid enda jaoks, kuid soovi korral saad oma pilte või postitusi siiski ka sõpradega jagada, õpetab Digitark, avaldades lootust, et peagi saaks Spindle'i kontot aktiveerida ka Eesti telefoninumbriga.

Pildid, videod, helifailid või kirjutised saad üles laadida oma isiklikule privaatsele ajajoonele, kus vaikimisi oled ainsaks vaatajaks sa ise. Üleslaetud info põhjal tekib rakendusse sinu eluhetkedest koosnev ajajoon, millel saad edasi-tagasi liikuda. Publiku eemaldamisega loodavad rakenduse loojad tõsta üleslaetava info tõepärasust.

Kuigi rakendus võimaldab jagamist ka sõpradega, siis klassikalist sõbralisti selles ei ole.

Kuidas uus rakendus aitab privaatsust säilitada ja oma mõtteid, helifaile ja põnevaid pilte siiski parimate sõprade ja lähedastega jagada, loe Digitargast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles