LG, Google ja Microsoft esitlevad kõik lähiajal uusi seadmeid

, Digitarga uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Google'i uusima Androidi-versiooni maskotiks on vahukommi kandev Androidi-mehike.
Google'i uusima Androidi-versiooni maskotiks on vahukommi kandev Androidi-mehike. Foto: androidcentral.com

Septembrikuu viimased nädalad tõotavad mitme tehnohiiu jaoks kiireid aegu, kuna nii LG, Google kui Microsoft korraldavad järgneva paari nädala jooksul meediaüritusi, kust on oodata nii mõndagi põnevat, tuletab meelde tehnoloogiaportaal Digitark.

Google'i üritused on alati olulised, kuna lisaks uutele Nexuse mudelitele näitab ettevõte ka oma uusimat tarkvara, mida hiljem hakkavad kasutama tootjad nagu Samsung, Sony jt. Sellel aastal sai uus Android nimeks Marshmallow.

29. septembril San Franciscos toimuvalt Google'i ürituselt oodatakse kaht uut Nexuse telefoni, mis seekord peaksid olema toodetud LG ja Huawei poolt. Huawei jaoks on Nexuse telefoni ehitamine suur samm edasi, kuna Lääne turgudel – nagu USA – pole ettevõte nii populaarne kui näiteks Samsung.

1. oktoobril oodatakse LG'lt uut lisaekraaniga mobiiltelefoni LG V10, mis tehniliste näitajate poolest peaks sarnanema praegusele lipulaevale LG G4. 6. oktoober toob meieni suure tõenäosusega uue tahvelarvuti Windows Surface seeriast – Surface Pro 4 ning uue mudeli aktiivsusmonitorist Microsoft Band.

Loe uutest ja põnevatest seadmetest ja programmidest lähemalt Digitargast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles