Järgmine Windowsi telefon võib olla Alcatel

, Digitarga uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alcatel OneTouch saab Android tarkvarale lisaks ka Windows tarkvaraga mudelid.
Alcatel OneTouch saab Android tarkvarale lisaks ka Windows tarkvaraga mudelid. Foto: Alcatel OneTouch

Windows telefonide ümber on viimasel ajal liikunud palju vastakat informatsiooni, kuid viimaste uudiste kohaselt saab Microsofti uueks nutitelefoniks laias maailmas veel üsna tundmatu Alcatel OneTouch, vahendab tehnoloogiaportaal Digitark.

Pisut enam kui kuu aega tagasi lansseeritud Windows 10 on arvutitootjad küll soojalt vastu võtnud, kuid nutitelefonide osas esindab toetavat vähemust teadaolevalt vaid Alcatel OneTouch, vahendab Digitark portaali c|net.

Ettevõtte Põhja-Ameerika asepresidendi Steve Cistulli sõnul toetavad nad Windows 10 operatsioonisüsteemi ning uue Windows 10 telefoniga loodetakse välja tulla veel käesoleva aasta jooksul. Microsofti suurimaks  müügiargumendiks on Windows 10 ühilduvus lisaks tahvel-, laua- ja sülearvutitele ka telefonide ja muude seadmetega.

Kuigi Windowsi telefonid ei ole kallimas hinnaklassis hästi kaubaks läinud, siis soodsama otsa telefonide nagu Lumia 532 müügiedu on olnud märksa parem. Sellegi poolest on Microsoft lubanud veel käesoleva aasta lõpuks lansseerida vähemalt ühe Windows 10 nutitelefonide lipulaeva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles