Londoni ajaleht valis eestlase tõusvate staaride hulka

Aivar Pau
, tehnoloogiaajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavet Hinrikus
Taavet Hinrikus Foto: Internet

Londoni ajaleht Evening Standard  arvas rahvusvahelisi rahaülekandeid pakkuva Transferwise'i kaasasutaja Taavet Hinrikuse iga-aastase Londoni mõjukaimate inimeste nimekirjas tõusvate tähtede hulka.

«Eestlasest Hinrikus on Londoni ühe kõige väärtuslikuma tehnoloogia start-up’i asutaja ja nägu.  Transferwise kasutab nutikat tehnoloogiat rahvusvaheliste ülekannete vahendustasude alandamiseks ja saavutas Silicon Valley riskikapitalifirma Andreessen Horowitzi 58 miljoni dollarilise investeeringu väärtuseks 1 miljard dollarit. Teisteks investoriteks on veel Sir Richard Branson ja PayPali asutaja Peter Thiel,» kirjeldab Evening Standard Taavet Hinrikust.

Edetabeli eesotsas troonivad poliitikud nagu David Cameron ja Boris Johnson, aga ka näitleja Benedict Cumberbatch, kunstnik Damien Hirst või maratonijooksja Mo Farah.

Valiku tegemisel osalesid väljaande toimetajad, kriitikud ja eksperdid.

Vaata kogu tõusvate tähtede nimekirja siit.

Londoni mõjukamate inimeste nimekiri asub aga siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles