iOS 9.0.1. tarkvarauuendus päästab tardunud iPhone'id probleemidest

, Digitarga uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Apple'i üheksas tarkvaraversioon tekitas paljudele probleeme telefoni kasutamisel, mistõttu tuli välja anda kiiresti paranduspaket..
Apple'i üheksas tarkvaraversioon tekitas paljudele probleeme telefoni kasutamisel, mistõttu tuli välja anda kiiresti paranduspaket.. Foto: iOS 9 update

Nädal pärast iOS 9 ametlikku lansseerimist on ettevõte välja tulnud ka värskeima uuendusega ilmsiks tulnud vigade parandamiseks, kirjutab tehnoloogiablogi Digitark. "Usinamad i-seadme kasutajad on ilmselt juba avastanud, et alates kolmapäevast on võimalik oma seadet värskendada iOS 9 uusima veaparandusega iOS 9.0.1."

Kõige olulisema parandusena on uuendus taas kasutuskõlblikuks teinud iOS 9 allalaadimisel hätta jäänud seadmed, mille ekraanid uuendamise ajal "tardusid" ning mille vastu ei aidanud ka tehaseseadete taastamine, vahendab Digitark ZDNetti.

Uuendus peaks parandama ka vea, mille puhul äratuskell ei helisenud, pausile pandud video moonutas viimast kaadrit ning muudetud pääsupunktiga internetiühendus pidevalt katkes.

Loe Digitargast juhist, kuidas päästev operatsioonisüsteemi-uuendus telefoni laadida ja installida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles