Google Keep märkmerakendus nüüd saadaval ka Apple'i rakendustepoes

, Digitarga uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erinevatel platvormidel töötavate seadmete sünkroonis kasutamine muutub järjest lihtsamaks, nüüd lisandus nimekirja ka märkmete tegemiseks mõeldud Google Keep .
Erinevatel platvormidel töötavate seadmete sünkroonis kasutamine muutub järjest lihtsamaks, nüüd lisandus nimekirja ka märkmete tegemiseks mõeldud Google Keep . Foto: freedupthoughts.com

Seni vaid Androidi seadmetel kasutatav märkmete rakendus Google Keep on nüüdsest saadaval ka iOS seadmetele, kirjutab tehnoloogiaportaal Digitark. "Google tuli oma märkmete rakendusega välja 2013. aastal ja eesmärgiga lihtsustada memode ning listide loomist."

Keep võimaldab märkmetele juurde lisada pilte ja linke, eristada neid värvide abil ning märkmetele lisada meeldetuletusi.

iPhone'des on märkmete tegemiseks olemas orgaaniline rakendus Notes, kuid selle sünkroniseerimine Androidiga on üpris keerukas ja ebamugav.

Loe märkmete mugavast tegemisest lähemalt Digitargast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles