Sellel uuel supertelefonil on kaks ekraani ja kaks selfie-kaamerat

Aivar Pau
, tehnoloogiaajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LG V10
LG V10 Foto: LG

LG jätkab üllatamist ja on valmis saanud oma uue supertelefonide sarja esindaja nimega V10 – seade, mille esivaatesse on toodud üsna mitu uuenduslikku lahendust.

Ettevõte on sõna otseses mõttes kahekordistanud tavatelefoni funktsioone – sellel on nüüd näiteks kaks 5-megapikslist selfie-kaamerat ja üks lisaekraan, mis töötab küll eraldi, kuid on seejuures ühendatud põhiekraaniga.

Telefoni QHD-kvaliteediga põhiekraan on suur  - 5,7-tolline – ning lisaekraan on kohe selle kohal, Kasutaja saab lisaekraanil panna püsivalt – kas siis, kui põhikaamera on lukustatud, või seal on avatud näiteks hoopis mõni mäng - kuvama näiteks ilmainfot, kellaaega või akulaetust. LG kinnitusel ei mõjuta see kusjuures telefoni aku tühjenemise tempot.

Mis puutub aga kahte kaamerasse, siis selle mõtteks on asendada lainurkobjektiivi ja pakkuda kahe kaamera abil võimaluse nii tavapärase 80-kraadise kui nüüd ka 120-kraadiuse vaatega selfie’ide tegemist. Viimase puhul on tulemuseks servades teatav kausi-efekt.

Kui kõik telefoni kolm kaamerat tööle panna, siis saab LG teatel salvestada nüüd multi-vaatega videoid. Nähtavasti näiteks nii sündmust ennast kui filmija reageeringuid sellele.

LG tuli selle telefoni juures tagasi ka käsitsi filmimise režiimi juurde, et kasutajad saaksid rohkem kontrollida video kvaliteedinäitajaid  - säriaega, ISO-t, valge tasakaalu jne. Uuendusena saab nüüd videod võtta ka kuvasuhtega 21:9 – eriti kitsas kinolinadel tuttav formaat, millele on üle läinud juba ka mõned televiisorid.

Telefon jõuab Koreas müügile oktoobris ja mujal maailmas hiljem.

Allikas: Engadget

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles