Uued nurgad elule: seikluskaamerad näitavad argielu põnevaid nüansse

, Digitarga toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
GoPro Hero4 Session on selline 3 cm külgtahkudega kuup, millel väike ekraan, kaks juhtnuppu, ees ja taga mikrofoni augud.
GoPro Hero4 Session on selline 3 cm külgtahkudega kuup, millel väike ekraan, kaks juhtnuppu, ees ja taga mikrofoni augud. Foto: Lennart Mark

"Foto- ja video-huvilisena sain testimiseks näppude vahele ekstreemspordikaamera GoPro Hero4 Sessioni," kirjutab EMT ja Elioni e-poe müügikonsultant Lennart Mark tehnoloogiaportaalis Digitark. "Uskuge mind, päris põnevaid ideid tekib, kuhu ja kuidas kaamera kinnitada, et veelgi põnevamaid võtteid tabada."

GoPro seikluskaamera saab kinnitada kõikjale, pakkudes põnevaid vaatenurki sinu hobidele.
GoPro seikluskaamera saab kinnitada kõikjale, pakkudes põnevaid vaatenurki sinu hobidele. Foto: Lennart Mark

"Kaamera akut karbis polnud, kuna see on juba kaamera kere sisse ära peidetud. Uuenduslikud on veel kinnitusklambrid, millele on lisatud kummist kinnituspannal, vältimaks juhuslikku avanemist," selgitab Mark oma esmast kokkupuudet seikluskaameraga GoPro Hero4 Session.

Lennart Mark testis seikluskaamerat ja leidis selle käigus argiupäevast nii mõnegi huvitava vaatenurga.
Lennart Mark testis seikluskaamerat ja leidis selle käigus argiupäevast nii mõnegi huvitava vaatenurga. Foto: EMT/Elion

Kaamera ise on selline 3 cm külgtahkudega kuup, millel väike ekraan, kaks juhtnuppu, ees ja taga mikrofoni augud. GoPro-l oleva veekindla luugi tagant leiab peale mälukaardi pesa ka laadimise pesa. "Oluline on, et pole vaja muret tunda, kui kaamera laadija koju ununes, sest siis on abiks tavaline microUSB otsaga mobiililaadija," selgitab Mark.

Ka seda kaamerat – nagu kõiki teisigi GoPro kaameraid – saab juhtida juhtmevabalt mõne nutiseadme abil. "Siin rabaski mind tõeline üllatus," rõõmustab Mark. "Minu mitte kõige värskemas nooruses olev telefon ei vajanudki eelnevalt tarkvarauuendusi, vaid lubas koheselt GoPro App’i (sobib alates android 4.1) installida ja käivitas rakenduse."

Video – põnevad nurgad argipäevale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles