Microsoft näitas telefone, tahvlit ja muud

, Digitarga uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Microsoft peab konkurentsis püsimiseks pidevalt innovaatiliste asjadega turule tulema ja neid ka laiale maailmale tutvustama.
Microsoft peab konkurentsis püsimiseks pidevalt innovaatiliste asjadega turule tulema ja neid ka laiale maailmale tutvustama. Foto: Microsoft

Microsoft pidas eile suure pressiürituse, kus tutvustas maailmale mitmeid uusi ja põnevaid seadmeid - teiste seas ka Windows 10 telefone ja täiesti oma sülearvutit, teeb tehnoloogiaportaal Digitark kokkuvõtte järjekorras juba kolmandas tehnohiiudude presentatsioonist.

Windows-i operatsioonisüsteemiga Nokia Lumia telefonid pole seni saavutanud sellist populaarsust nagu iOS või Android seadmed ning on jäänud pigem nišikaubaks, kirjutab Digitark. "Kuid uus lipulaev Lumia 950 püüab seda viga parandada. 5.2-tollisel telefonil on uue põlvkonna kuuetuumaline protsessor, näotuvastusfunktsioon lahtilukustamiseks, 20MP kaamera ning mitte kuigi tavapärane vedelikjahutus, et hoida telefoniosade temperatuuri."

Suurte telefonide austajate jaoks mõeldud 5.7'' Lumia 950XL sisu poolest palju Lumia 950'st ei erine. Microsoft ei tooda ainult võimsaid ja kulukaid telefone, vaid mõtleb ka hinnatundlikuma kasutaja peale, vahendab Digitark - selle jaoks on ellu kutsutud Lumia 550.

"Kõigest" 5-tollise ekraaniga telefonil on neljatuumaline protsessor, 5MP kaamera ning see on mõeldud asendama varem müügis olnud Lumia 640 ja Lumia 640XL telefone. Uued telefonid jooksevad loomulikult paljukiidetud Windows 10 operatsioonisüsteemil.

Veel tutvustas suurüritusel Microsoft Display Docki - Microsoft liigub selgelt selles suunas, et meie taskus loksuv telefon võiks ühel päeval kohmakad laua- või sülearvutid asendada.

Loe lähemalt sellest ning Microsofti uuest tahvlist Surface Pro 4, sülearvutist Surface Book ja nutikellat Microsoft Band Digitarga ülevaatest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles