Video: müüduimate nutitelefonide edetabelisse mahub nii uhkeid, soodsaid ja veekindlaid seadmeid

, Digitarga toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EMT ja Elioni esinduse müügikonsultant ja Digitarga kaasautor Taavi Õmblus näitab, miks ja millised telefonid müügiedetabeli tipus kroonivad.
EMT ja Elioni esinduse müügikonsultant ja Digitarga kaasautor Taavi Õmblus näitab, miks ja millised telefonid müügiedetabeli tipus kroonivad. Foto: Skywalkers

Eesti Telekomi ehk EMT ja Elioni kaubamüügistatistikast selgub, et selle aasta III kvartalis juhtis müüduimate nutitelefonide edetabelit endiselt iPhone 6, kuigi ülimalt populaarseks osutusid klientide hulgas ka soodsamad nutifonid nagu Huawei Honor 4X ja veekindlad telefonid Sonylt ja Samsungilt, tutvustab videos tehnoloogiaportaal Digitark.

III kvartali müüduimate nutitelefonide esikümnest leiab üldse nelja erineva tootja ehk Apple’i, Samsungi, Sony ja Huawei mudeleid. Seejuures on Apple esindatud ühe, Samsung kuue, Sony kahe ja Huawei ühe mudeliga.

Vaata videot! Digitarga uudistetoimetaja, EMT ja Elioni esinduse müügikonsultant Taavi Õmblus tutvustab videos põhjalikumalt müügitoppi mahtunud nutitelefone.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles