Apple hakkab ka reatöötajaid aktsiatega premeerima

PM Majandus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Apple'i logo New Yorgis asuva 5. avenüü esinduspoes.
Apple'i logo New Yorgis asuva 5. avenüü esinduspoes. Foto: SCANPIX

Apple otsustas laiendada oma aktsiapõhist preemiaprogrammi kogu töötajaskonnale, mis tähendab, et ka Apple´i jaekaupluste klienditeenindajatel on võimalik tulemusliku tööga kauplemispiiranguga aktsiaid teenida, kirjutab Wall Street Journal.

Apple´i tegevjuht Tim Cook teatas töötajatele kolmapäeval saadetud meilis, et kõigil ettevõtte töötajatel on võimalik hea töö tulemusena saada kauplemispiiranguga aktsiaid, millega tehingute tegemine on võimalik teatud ajaperioodi möödudes peale nende väljastamist.

«Sellega laiendame me kompensatsiooniprogrammi, mis varem oli mõeldud vaid meie tootealade töötajatele,» kirjutas Cook, nimetades otsust ebaharilikuks sammuks. «See on järjekordseks viisiks öelda teile aitäh,» lisas ta.

Detailsemalt peaks üldise kompensatsiooniprogrammi paika panema Apple´i nõukogu ning töötajatel on võimalik sellest osa saada vaid oma ülemuse soovitusel.

Pea pool Apple´i töötajatest töötavad jaemüügis. Ettevõttel oli eelmise finantsaasta lõpu seisuga kokku 92600 töötajat, kellest 46200 töötasid kauplustes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles