Facebooki kontor Iisraelis langes vandalismi ohvriks

Aivar Pau
, tehnoloogiaajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Facebooki kontor Iisraelis
Facebooki kontor Iisraelis Foto: GSMArena

Facebooki peakorter Iisraeli pealinnas Tel Avivis soditi täis veriseid sõnumeid, kuna protestijad leiavad, et võrgustik pole hakkama saanud juutide ja Iisraeli-vastaste lehekülgede eemaldamisega.

Iisareli kodanik Rotem Gez sodis nimelt Rothschildi puiesteel asuva hoone seinale grafiti kirjaga «blood on your hands (veri on teie kätel), vahendab Jerusalem Post.

Mees selgitas hiljem kohalikule telejaamale, et vandaalitses hoone kallal, kuna Facebook ei sulge veebilehti, mis kutsuvad üles Iisraeli elanike mõrvamisele. Lisaks hoidvat sotsiaalvõrgustik üleval vastuolulise sisuga antisemiitlikke lehekülgi, kuna need toodavad väga head kasutajate liiklust.

Politsei ei ole saanud juhtumi kohta avaldust ega uuri seda.

Gezil on olnud Facebookiga probleeme ka teistel tasanditel. Nimelt muutis ta 2011. aastal oma nimeks Mark Zuckerberg (Facebooki rajaja) ning Facebook esitas tema vastu süüdistuse, et mees asus müüma oma uue nime alt like'isid eesmärgiga teenida nende pealt raha.

Allikas: Gadgets360

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles