Nüüd saab USA-s ja UK-s lisada Skype’i vestlusesse ka kontota inimesi

, Digitarga uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Skype on vahend nii konverentsikõnedeks kui ka vestluseks sõbraga.
Skype on vahend nii konverentsikõnedeks kui ka vestluseks sõbraga. Foto: Skype

Kõik meie kaugete maade taha reisinud või kolinud pereliikmed ja töökaaslased ei kasuta Skype’i ning selleks, et kõik jutud saaksid räägitud, on ettevõte loonud võimaluse ka mittekasutajate vestlusesse liitmiseks, tutvustab tehnoloogiaportaal Digitark.

Muudatus on küll väike, kuid lihtsustab igapäevaste kasutajate elu märkimisväärselt, kirjutab Digitark. Enam ei pea mõtlema alternatiivseid lahendusi kõikide inimeste vestlusesse ühendamiseks ning need, kel kasutajakonto puudub ja seda teha ei soovi, saavad kutse kätte meili, Facebook’i, WhatsApp’i või Twitter’i kaudu.

Uute inimeste lisamiseks vajuta vestlusakna kõrval olevat +New nuppu, kopeeri link ning saada see edasi. Kutse sisaldab unikaalset linki, mis viib klikkaja Skype’i veebiversiooni, kus tal tuleb vestlusega liitumiseks omal valikul sisestada kasutajanimi. Kui link on käes, tuleb see vaid avada, sisestada vabalt valitud kasutajanimi ning vestlus võibki alata.

Tekstivestlust saavad kasutada kõik, kuid video- ja audiovestluseks tuleb mõnel kasutajal uuendada veebibrauseri lisarakendust (plug-ins) Skype’i jaoks. Hetkel saab selliselt Skype’i kasutada vaid USA-s ja UK-s, kuid see nimekiri täieneb lähitulevikus ja loodetavasti ikka ka Skype-i sünnimaale Eestisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles