Samsungi järgmine lipulaev Galaxy S7 võib saada rõhutundliku ekraani

, Digitarga uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Samsung on survetundlikule ekraanitehnoloogiale võtnud juba patendi.
Samsung on survetundlikule ekraanitehnoloogiale võtnud juba patendi. Foto: GSMArena

Apple tutvustas maailmale uut Force Touch tehnoloogiat oma värskeima telefoniga iPhone 6s. Kas sarnast funktsionaalsust on oodata ka Samsungi järgmistelt mudelitelt? küsib tehnoloogiaportaal Digitark.

Force Touch (ka 3D Touch) on hetkel veel ainult iPhone 6s ja iPhone 6s Plus telefonides ning uutes Apple’i arvutites olev funktsionaalsus, mis tunnetab ära ekraanile sõrmega avaldatava rõhu tugevuse ning kuvab vastavalt vajutusele erinevaid funktsioone, vahendab Digitark portaali galaxyclub.nl.

Kuna nutitelefonide maailmas kõik uudne ja kasulik võetakse samal või veidi värskendatud kujul üle ka teiste tootjate seadmetele, siis hiljuti avaldatud patendiavaldus Samsung’ilt on sellekohaseid spekulatsioone võimendanud veelgi.

Patendiavaldus (mille ettevõte on esitanud juba 2014. aasta aprillikuus) näitab, et Samsung mängib mõttega samalaadne funktsioon oma tulevaste telefonide tarbeks mängu tuua.

Loe Digitargast põhjalikumalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles