Sony kukutab üle maailma PlayStation 4 hinda

Aivar Pau
, tehnoloogiaajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Play Station 4 logod Madriidi mängude nädalal
Play Station 4 logod Madriidi mängude nädalal Foto: SEBASTIEN BERDA/AFP

Jaapani tehnoloogiahiid Sony kukutas tänasest üle kogu maailma oma populaarse mängukonsooli PlayStation 4 hinda, et olla konkurentsis Microsofti toodetava Xboxiga.

Tegelikult oli Sony lasknud PS4 hinnal langeda 350 dollarini juba varem USA-s. Täna tulid lihtsalt järgi Euroopa turg 349,99 euroga, Suurbritannia  299,99 naelaga, Austraalia 479,95 dollari, Uus-Meremaa 569,95 dollari ning Ühendemiraadid 1399 dirhamiga, seisab Sony teates.

Sonyl pole küll pakkuda selliseid mänge nagu Halo 5 või Rise of the Tomb Raider, kuid selle laiaulatuslikus valikus on sellised hitid nagu Bloodborne, Until Dawn ja Uncharted: The Nathan Drake Collection, kirjutab Engadget.

Eestisse veel PS 4 uus hind jõudnud pole, näiteks Eesti Telekomi veebipoes oli selle hind  täna jätkuvalt üle 400 euro. Hinda on plaanis langetada küll ning loodetavasti juba järgmisel nädalal rakendub soodsam hind. Uut hinda siiski veel välja ei saa öelda,» ütles Postimehe tehnikaportraalile Telekomi meediajuht Raigo Neudorf.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles